30 juli 2010

Bad...

kreativt

Badat idag. Vi har försökt ringa runt folk men dom är upptagna dom. Vi for iallafall och badade. Vattnet var inte så kallt för man har ju typ vant sig nu. Vi tängte bada vid bryggan först men vi ändrade oss snabbt så vi for och badade i poolen för det mesta... Men det var inte så kul där som i älven så vi for och hoppade i en gång och så kuta vi tillbax. Senare for vi och bada mer vid bryggan och då såg vi Iida som åkte vattenskidor, hon var garn bra!

Har städat lite rummmet nu så jag ska sitta och talka lite nu med Jenny och Matilda. Baes!

30 juli 2010

Bok tips.

kreativt

Titel: Elsas Mode.

Författare: Sofi Fahrman.

Handling: Under några hektiska månader har mode galna Elsa Gustavsson provar på sitt livs äventyr i New York. Nu sitter hon bedrövad på ett plan på väg hem till Sverige igen. En ensam kväll får hon en idé. Hon ska starta en modeblogg. Snart ägnar hon det mesta av sin fritid åt Elsas mode. Och det fungerar! Bloggen blir hennes inträdesbiljett till Stockholms mode cirkus. Elsa går på modevisningar, kubbar kring stureplan och överklassens fester på skärgård. Samtidigt är hon tjugoettåring från borås som inte är särkilt väldsvan. Hon har en förmåga att säga fel sak till fel person, bli alldeles för berusad, och avslöja förmycket av sitt vilda liv på manhattan. Dessutom är Elsa väldigt svag för snygga killar. Inte minst Hugo Cronstedt-stans hetaste singel. Vilket ställer till med en del problem...

Boken är jätte braaa om ni frågar mig :D

30 juli 2010

Vira blåtira

kreativt

Hej. I går var jag med Jenny och Astrid och badade på hotel bryggan. Vi hoppade jätte mycket som vanligt och så for vi och badade oxå i poolen. Vi bada typ i sex timmar så det var ganska länge det. Efter att vi hade badat så for vi till OKQ8 och köpte godis ships och Vira Blåtira. Sen for Jenny (http://jeenyl.blogg.se) och jag hem till mig. Vi skulle ha sovit i tält men det fick vi inte så vi sov i källaren. På natten har vi suttit och snackat om saker och lyssna på Skorpions. Hi hi hi hi läskigt.
 
Nu  idag ska vi och bada  på bryggan igen så det blir nog skojsigt. Vi ska nog hoppa mera oxå;) Senare på dan ska jag nog städa mitt rum och fira den sista lediga fredan med familjen. Bae Bae.