29 mars 2011

Bohenden

kreativt

Matilda, Emma, Linus, Tor och jag är hos john i boheden. Vi har tvättat hunden,fikat och färgat johns hår...
igår var helt kul. John,Emma,Jenny,Ida,Tor,Linus och Mattis var där. Vi såg paranormal activitymen men jag fattade ingetning för ingen kunde hålla tyst (inclusive jag). Plus att jag blunda när det var det minsta läskigt. Jag vill se den igen men jag törs inte om inte nån typ ser den med mig och jag måste ju lämna in den snart så jag tror inte jag hinner för att jag ska och spela match mot Kalix.
Tillbaka till igår. Sen gick vi ut och Linus for med Tor och gjorde en vurpa nere vid älven, ojoj. Sen för vi in igen, Vi satt och spelade olika musik och sen så hade jag och Tor en stirr tävling. Vi stirrade typ i en halv h. Det var läskigt för hans ögon försvan och hela han såg cp ibland, jag tror jag såg likadan ut.
Vi for ut igen oxh jag tog pappas kryckor så Jenny inte var ensam om att ha det. Väl ute höll jag och Emma dampa med dom. Vi sprang runt Tallvik och sen så "smög" vi och sköt på Linus, Ida, och Jenny. he he heee.... När vi hade stått på vår gård och dampat så kom (jag tror det var kniv jerry) med en röd bil och dunkade " I know you want me" Ha ha det var så pedofiliskt så jag vet inte vad! Gud vad vi skrattade.
Nu ska jag gå och städa upp från igår.

26 mars 2011

Bu

kreativt

Igår fick jag min bikini som jag fick från ellos, den nedre delen var lite för stor så jag tänker sy in den lite men annars var den bra.
Idag har jag, Emma, Tor och John varit och åkt i backen. Vi höll på att dampa där... som vanligt. John han är så garn när han åker eller så skillad.
King halv 7 ska John, Tor, Emma, Jenny och kanske Ida komma till mig och se på film, vi ska se nåpn skräckis men jag minns inte riktit vad dom hette..