Nu har vi varit och ätit, i köket.
Vägen hem for vi med mamma till jobbet, efter det skulle vi och tanka men när vi hade kört ca 10 m så stannade den. Soppatorsk.
Nåja pappa for till okq8 för att hämta bensin, jag och Johanna låg medans och vaktade bilen. Just då sluade folk så dom stog och stirrade på oss för att vi blockerade doms väg tills pappa hade kommit. Bilen startade sen och vi körde snabbt iväg.

Undra vad jag ska ha förnå acessoarer till skolavslutningen. Tror det blir svarta för att jag har svarta skor. Men men vi får vell se. Ska iallafall ha en inbakad fläta och kanske en blomma i änden på den. Får låta mamma eller Iida göra den.

Påtal om Iida så har hon farit till England för en vecka, miss henne men det possitiva är att jag kan ta vilka kläder av henne utan att hon har nått att säga om XD
Nu har jag hennes Jack daniel's huvtröja och hennes fiskleggings, dom ska jag nog oxå ha imorgon.

Idag har man varit tvungen att vakna kl 6 för att jag har stall jour. Sov till halv 7 ändå. Sen for vi till stallet. Där tog vi ut hästarna, föresten så hade Fleake gnagat sig lös om nån var intreserad. Men iallafall så mockade vi det tog ca 1/2 bara!
Ringde John sen for att väcka han, Mohahahahahaha! Blev väldigt munter efter det.

Ska snart och äta ute, det är ju morsdag! Sen blir det nog att dra till Bränna med vännerna stora och små :)

Alla som vill veta så har jag oxå laddat min mobil med 300 kr så jag kan gott & väl svara på sms :)