27 december 2012

Ett...två...tre

kreativt

Jag hade ju planerat idag för att fara till Kalix och fixa mitt pass så jag satte mig i bilen och jag somna, sen vaknade jag upp i Luleå! Jag frågade mamma -skulle vi inte till Kalix?! Och hon svarade med att säga -Men ni ville ju fara till Luleå så jag ändrade om, har jag inte sakt det?
Nej, det hade du inte sakt men jag är glad att du for till Luleå iallafall.
Så jag for och tog fingeravtryck och bild och sen var det klart. Vi for och åt på Valdorf buffè och så träffade man Emma, Amanda och Matilda där!
Så jag hände med dom resten av dagen, hade jätte kul och trevligt. Bättre kan man inte önska sig. Så nu är jag kanske skyldig mamma en liten ursäkt över att jag var lite tjurig. Men jag är svag för planer som jag verkligen vill göra och när inte det blir som det blir brakar himmlen ner och det kan jag ionte rå för.
Men nu, nu när jag äntligen varit i Luleå och köpt allt jag behöver kan jag börja måla min tavla, jag försöker intala mig själv om att det inte kommer bli nått picasso målning men jag kan inte sluta tänka på att bilden kommer se exakt ut som bilden i mitt huvud och den bilden är avancerad...

26 december 2012

darling

kreativt

På början av denhär dan låg jag halv död och smått nere tills jag loggade in på datorn och in på min blogg. Märkte då att jag fått en ny komentar och klickade på den såklart då -blir alltid jätte nyfiken när det kommer komentarer.
I komentaren stog världens snällaste ord som gjorde min dag som var från söt Anna.
You made my day!
Att en sån liten shest kan göra en sån stor sak, det är otroligt.
Så Anna Vera, det här inlägget är till dig. Som gjorde min dag ljusare!
 
 

26 december 2012

You make me feel like

kreativt

Igår sadlade Iida, Johanna och Viktor för Victoria secret fashion show och den var fantastiskt bra! Blir själv sugen på att börja designa underkläder och jag måste bara säga att de som gjort allt det där har super krafter! Längtar till nästa år.
Ja efteråt så fortsatte vi vårt sit com maraton ner i källaren för att se taken, grymt bra film.
Vi gjorde en paus och alla förutom jag for och bastade, sen fortsatte vi med taken 2. Härlig natt var det och den slutade 3 på natten men kånstigt nog så är jag inte trött.
Ha en fortsatt trevlig dag allesammans och njut dagarna till fullo!
// Pauliina.L