30 april 2013

Valborg över gränsen

Det är nästan så jag trackaserar alla i min närhet och säger om och om igen hur hemskt det kommer bli att fara och fira valborgsmässoafton i Finland, jag vet att jag kommer ha tråkigt (bra och uppmuntrande förutfattade meningar jag har). Nä nu ska vi vara possitiva här, känner att jag måste tagga med massa musik. Fan fan fan. Annars hoppas jag att ni andra som har turen på er sida att ni kommer ha världens dag och för vissa natt.   

30 april 2013

U mad bro?

Jag börjar nu undra om det blev ett misstag att beställa den där klänningen. Hittade  nyss en liknande för 26 € som är betydligt mycket billigare än den jag beställde för 500 spänn! Ja, klänningen som modellen har på sig ser ju såklart lite vackrare ut men jag undrar om det är modellen som klänningen har att tacka.
Ser ni någon stor skillnad på dem???
Hoppas dom har klänningen i Finland så jag kan prova den där och se om den är vacker och om den är det så får jag ta och besluta där om den är värd att köpa och skicka då tillbaka klänningen från bubbleroom så fort den kommer.
Det känns bara så himla ovärt om klänningen jag beställde behöver skickas tillbaka med engång.

29 april 2013

Sista klänningen

Jag har hittat min drömklänning till skolavslutningen! Har varit och googlat på många sökord för att hitta någon unik och speciell sida men när inte det gav stora resultat så gick jag in på nelly, njaa där klickade ingenting (haha låter som om jag pratar om en person) men sen så tänkte jag, "äh ge bubbleroom en chans" för vanligtvis brukar jag inte bli så smickrad av klänningarna där men nu såg jag en, en svartvit och jag föll nästan baklänges i stolen för den var så jävla snygg. Så nu trycker jag, utan att tveka på kundvagnen och köper den.
Min lugg börjar växa ut igen och nu ni! Nu får jag då jävlar ta och använda upp den färgglada burken snart.