I början på kvällen kände jag hur rädd, osäker, nervös och trött jag var men jag visste att jag själv skulle må bättre om jag träffade på gamla goa vänner. Så jag gick till bränna fast min kropp bara ville bädda ner sig själv och gömma sig under täcket.
Och visst hade jag rätt, efter att ha spenderat en tid med mina vänner kunde jag inte vara gladare. Ni alla är mina solstrålar!
Så efter en lyckad kväll avslutar jag den med filmen THE DUKES OF HAZZARD.
Det är Fredag och jag har bara lust att somna i en varm famn och mysa. Men man kan inte få allt så jag ska höra med Jenny om hon hänger med till ug för att umngås med folk på ett tag.
Jag är helt slut, höll på att somna sista lektionen men jag orkade hålla mig uppe. Vi har haft tre lektioner där vi bara har lyssnat och jag är redan less. Hur ska jag klara av tre år egentligen då jag inte ens orkar en vecka kan jag fråga mig själv.
Bild från google.se
 
Är slut, fick mig en rivstart på morgonen då jag vaknade och märkte att klockan var 07:00, bussen hade farit för 20 minuter sen. Det tog 10 minuter innan jag satte mig i bilen och vi rullade mot Kalix. Väl i Kalix var jag helt lost, jag visste inte var någon eller nått var. Stressad gick jag runt och sökte efter en lösning. Tillslut hittade jag personalrummet där jag fick reda på att jag inte alls hade några lektioner idag, det kännes faktist bättre fast jag hade vaknat helt i onödan. Jag hade inte blivit efter i något arbete iallafall.
Så då var jag i Kalix och jag blev mycket impulsiv och for till Luleå, träffade Jenny på sin Lunchrast och vi surrade en stund. Mötte även Jossan som var på språng.
Tiden gick alldeles för fort och Jenny var tvungen att gå på lektion så jag gick runt på stan och shoppade lite. Det blev en ny mascara, eyeliner, vita byxor, rakgel och skrivblock. Mötte Ida på bikbok och vi gick runt en stund i affärerna. Och när hon drog på träningspass vilade jag mig en stund i Jossans lägenhet innan det var dags att  gå igen. Satt och väntade utanför NTI där jag skulle möta Jossan och Jenny, tiden gick och den började vara farligt nära 17:10 då bussen från Luleå skulle avgå till Överkalix. Blev lite lättnad då jag hörde Jossans röst men tiden var knapp och jag fick springa sista biten. Så det blev lite av en tafatt hejdå hälsning.
Klockan 17:05 hade jag hittat bussen och jag kunde äntligen pusta ut, jag klarade resan utan att hamna kvar i Luleå.
Så nu ska jag sova ut, klockan 22:00 SKA jag ligga i min säng. Godnatt.