26 februari 2013

Party all the time

Sitter och lyssnar på taggande musik från manian och det hjälper för jag var nyss så slut efter att ha kämpat på med No läxan. Jag sitter och funderar på om jag ska börja med att städa mitt rum eller råttans bur? Får ta det som är jobbigast först så det blir lättare och lättare.
Det är super fint väder ute och jag har blivit riktigt taggad på att åka snowboard nu!! Men backen är stängd så får vänta till nästa vecka söndag. Nej nu ska jag vila och sen ta och städa rummet!

24 februari 2013

Upp och ner

Har varit och åkt snowboard idag och det gick riktigt bra idag! Och bättre ska det bli för jag är ännu inte helt hundra på min åkning. Med mig hade jag Jenny och Ida som var en riktigt kul hopa att ha med och Ida var så duktig när hon testade att åka snowboard för första gången.
Efter att de två for hem så fortsatte jag att åka med Iidas kompis Rebecka, Iida, Viktor och Johanna. Vi for i skogarna och över alla möjliga hopp. Kände att man var blöt på hela kroppen när man kom hem.
Annars har det inte hänt mycket mer för min del, är på gång med läxan som ska vara inne i morgon så ska få den gjort.
Det har varit en förvirrande skoldag idag, tiden har flygit förbi och jag har inte hunnit med riktigt. Det enda som har snurrat i mitt huvud har varit:
"snälla, bara jag klarar av lektionerna utan att få F så blir jag glad"
När jag nu har kommit hem så är jag utpumpad och trött, vill bara sova! Men jag kan inte, då sover jag inte på natten och sömnen är mycket viktig speciellt för mig.
Har en massa böcker hem som jag tänkte jobba med så jag har ett lugnt tidsschema. Det kanske blir senare att fara och bada i badhuset men får se hur det blir där. Peace