Har vaknat halv 7 och dragit mig till jobbet för att spendera en halv dag där, jag känner att det inte riktigt är vad jag trivs bäst med men det funkar! Kanske är jag bara lite för blyg, eller så måste jag bara komma in i det. Men iallafall så ska jag börja bege mig till bränna nu och ta en pn i lägenheten tills något dyker upp.
 

28 juli 2013

<3

hår/smink/kläder

Nu är jag tillbaka till äskade Överkalix och jag kan verkligen inte beskriva hur lycklig jag är! Mendans jag har haft det mycket tråkigt i Piteå så har jag försökt sysselsätta mig med att läsa så jag köpte mig en tidning och de blider som är under↓ är de bilder som jag blev inspererade av och kan tänka mig att den tatueraren ska göra min tatuering.
 
 
 
Klockan ärubrikr 33:02 och mama, papa och lilla syster dundrade nyss in genom dörren, precis före det var det så lugnt och skönt. Jag hyser ragg åt dem för det.
Har varit i både luleå och piteå men för det mesta i piteå och jag är fortfarande i Piteå. Längtar hem som bara den men just nu får jag tillbringa de soliga dagarna långt ifrån överkalix. Ack, ack, ack så tråkigt.
Har drivit runt stan och stranden dagarna lång men även bara legat i sängen, har nämligen fått en förkyldning. Som grädden på toppen av bakelsen kan man säga...
Nej nu ska jag hosta och tycka allmänt synd om mig. Ha det bra!<3