Igår blev det att färga utväxten på mitt hår som är annat än friskt just nu. Det gick ganska bra att göra det själv och i slutet fick Iida visitera det så allt såg ok ut. Alltid efter att jag har färgat håret mitt så ser jag flitskallig ut men efter en vecka så blir det nog bra igen. Hatar dom gula skiftningarna men silverschampo är et stort NO NO eftersom att jag måste lägga pengar på att åter få min glans och styrka på mitt hår.
 

23 mars 2013

Earth Hour

Idag var det Earth hour och jag missade det! Istället för att sitta hemma så var jag på Rockkarusellen och hade det kul där, banden var faktist ganska bra...
Idag har jag varit i Verkstan och putsat, putsat, putsat. Mike kom och hälsade på en kort stund som gjorde världen lite ljusare. Sen när jag blev klar körde vi ett segrar varv med epan på Bränna, längtar tills jag tar det där förbannade körkortet.
 

21 mars 2013

Kedjereaktion

Har tänkt på en sak, det verkar som om alla bloggare som bor i Överkalix har blogg torka samtidigt. Eller? Iallafall de bloggarna jag brukar läsa har det eller har haft det nyss. Jag tror den torkan är över snart iallafall. Folk börjar komma igång igen, även jag.
Har funderat om jag ska köpa skolavslutningsklänning redan nu, men tänk om det kommer in snyggare klänningar på nelly då jag redan har beställt? Då blir jag besviken... Världens största problem jag har alltså, nä men ska ta och sy kanske lite och designa på mitt drömhus. Jag är så tjurig när det gäller drömhuset, jag skulle hur lätt som helst rita bara ett fyrkantigt hus men nej. Jag kan inte låta bli att göra det super avancerat.
Pinsamma ögonblicket då man har likadan klänning som en annan på skolavslutningen