Efter att ha försökt avänja mitt hår från att duscha så har jag använt mycket hårspray, osis + och försökt tupera det lite för att få volym. Det har givit mig ett mycket torrt och skadat hår. Men nu efter 3 dagars väntan så har jag tagit mig tid till en spa kväll för kropp och själ. Helt klart värt det för nu är både kropp och hår mjukt oh lent.
Till hår använde jag:
Ett äppel schampoo från frisören
Matrix repair balsam, från frisör
Schwarzkopf hårinpackning, BC repair rescue, från frisör
Schwarzkopf balsam spray, BC repair rescue, från frisör
Schwarzkopf, BC repair rescue, sealed ends, från frisör
Elvital extraordinary oil, från livsmedelsaffär
 
Till kropp använde jag:
Tokalon Anti-stress facial mask, kosmetic affär
Myrten, tvål
skruppsvamp
Aloe vera, health and aloe C.R.G
 

29 maj 2013

Fira

Jag och Jenny firade med en glass när jag klarade provet. Vi pratade och umngicks med Kalle och co.
Tyvärr så får jag än inte köra epan men snart!

29 maj 2013

Test

Jag klarade teori provet! påvägen dit hade jag så magont och försökte med flera sätt fokusera och ta det lugnt men det gick inte så bra det.
Väl inne i teori salen fick jag ta kort och sen var det att göra prov. När jag satt där och svarade så var jag plötsligt lugn, tog min egen tid och kollade igenom allt innan jag tryckte på rätta. När jag såg resultatet landande en stor lättnad över hela min kropp, resten av timmen log jag konstant.
Haha är ganska bra på att tappa bort saker och när jag vandrade omkring på stan så satte jag mig oftast ner vid många bänkar och vilade ett tag. Solen sken och man blev lite små förlamad. Så efter en timme eller två märkte jag att jag saknade min skinnjacka och jag blev mer och mer orolig. så den sista timmen före bussen skulle fara sökte jag efter den, gick kanske in till 6 affärer och frågade efter den. Där emellan var det ibland nära för mig att brista eftersom att jag var så frustrerad på mig själv.
10 min kvar innan bussen gör jag ett sista försök och går in i en klädesaffär och frågar om de har sett en svart skinnjacka och det hade hon! Hon frågade mitt namn och jag sa Pauliina Larson (hade min bankkort i fickan). Då jag fick den i mina händer kände jag hur jag blev lycklig i hela kroppen. Kvinnan som jobbade i affären sa att en gamal tant hade varit och lämnat den dit eftersom att en ung flicka hade glömt den på bänken.
Tack gamla tant♥