Kom hem kring 10 på kvällen igår efter att ha gått skola i 10 timmar. Så ni kan ju förstå om jag var halvdöd idag men som tur fick jag åka hem tidigt, skönt att spara två timmar.
Men vad händer nu? Vill fara till lappberget och träna snowboard samtidigt som jag tränar min kondition då jag måste gå upp och ner för backen.
Imorgon då?? Jag är ledig hela fredagen så jag behöver inte vakna klockan halv sex, vardagslyx! Vi får låta det hänga i luften ett tag än så länge. Tar det som det kommer antar jag.
Måste bara berätta en stört rolig händelse som skedde nyss. 
Det började med att jag satt med dator i famnen och surfade runt lite oskyldigt. Plötsligt hörde jag min syster göra glädjetjut efter att ha pratat med någon i telefonen.
Jag frågade henne, vad har hänt? Och hon svarade lyckligt samtidigt som hon hoppade omkring,
-Vi ska nog sova ensamma hemma inatt!
Jag blev överlycklig. Ni förstår, vi i våran familj brukar sällan inte ha vuxna som sover hos oss och när det händer ser vi det som en gåva från ovan. Jag frågade därefter vad hon skulle göra och hon svarade lite nedstämt,
-Städa mitt rum...
Fick mig ett gott skratt då, vi är ensam hemma för en natt och min syster ska städa sitt rum. Hör ni hur det låter i era öron? Men om sanningen ska fram så är inte min plan bättre, jag ska troligtvis bara plugga till prov och ta hand om valparna.
Vill ha tillbaka mitt blonda hår! Är så fasligt less på den blåa färgen som är påväg att bli grön...
"Just smile, be quick and pick the right moment. Quick enough before it disappears"