Har varit duktig idag och tagit till mig det mina föräldrar har velat att jag skulle ha gjort för längesen, städa mitt rum. Så efter 3 timmar var det äntligen rent och snyggt.  Gjorde även ett försök med läxorna men det går verkligen inte, efter några rader kände jag hur det svartnade framför ögonen och jag var nära att somna där jag satt. Hur kan det bli så? Att sömnen slår till så fort jag ska ta tag i läxorna?
Ja iallafall så skrev Jenny till mig och vi drog till centrum för att sitta i Fenix och hänga som vi inte har gjort på evigheter. Förut satt vi där nästan jämnt och pratade hur länge som helst.
 
Då jag var liten och satt i församlingshemmet predikade folk om att alla är lika värda och att man ska behandla dem som de behandlar dig. Det stämmer inte det minsta men det var bra att de sa det, det var en undanflykt från det konstanta upplärningen av att bli vuxen, det lät en tro på mirakel.
Vi blir sedda genom de uttryck vi ger dem och beroende på alla normer omkring oss skapas det en bild av oss som vi blir bemötta genom. Vi ger en bild av oss själva genom att se ut på ett visst sätt, bete oss på ett speciellt sätt och vara omkring eller umngås med vissa personer. Det är så det är och det är så det kommer fortsätta att vara, det ligger i vår natur.
Vad har det här med mig att göra då? Svaret är enkelt, allt. Men varför skriver jag om det här då?
Jo för att jag vill inte gå som du gör, jag vill inte tänka som du gör, jag vill inte vara som du, se ut som du, göra det du gör. Men jag är som du, jag ser ut som du, jag tänker som du, jag kommer bli som du. Det kommer vi alla, på ett eller annat sätt. Vi är alla de samma, vi gör alla samma saker, även fast vi strävar efter att vara så annorlunda som möjligt. Du kan tänka
-Jag ska aldrig bli som han. 
Men gumman, du är redan som han.
Bilder lånade av rebel circus 
Har hunnit se hockey med ett gäng och jag måste påpeka att jag är den enda som klär mig dåligt, jag klär mig som om det vore höst fortfarande. Ruskigt kallt var det att stå och titta då Överkalix vann mot boden med 9-0. Dom är så duktiga! Men om jag ska kunna njuta mer av följande matcher får jag dra på mig bättre kläder till nästa gång.
Drog sen till Lina med Olivia och Emma för att sitta och surra mest, värma fötterna och ha det gott innan jag drog hem till mig för att fortsätta nöta serien som jag har börjat se. Känner mig grymt osocial men den är ju så bra. Så nu återgår jag till tv tittandet.