Wow klarade av med impulsiva drag hitta en att interjuva, kunde inte ha hittat någon bättre. Nu har jag ett hel och komplett intervju. Nu är det problemet ur vägen, pust... vad har jag kvar då? Matten, engelskan och franskan. Tror det var allt.
Har hitta en låt till min video som kommer komma upp om ett tag. Awesome, ett till problem löst!
Det är konstigt. Så fort solen kommer fram och det känns som sommar förändras allt, Alla far åt sitt håll och även man själv. Alla är så mycket gladare idag och ingen bryr sig om någon eller något. Precis som det var i sommar. Eller är det bara jag som ser det på ett helt annat perspektiv? Alla andra ser det som vilken dag som helst? Nej jag tror inte det. Tyglarna hänger löst nu så det är inte bara jag som känner av värmen.  
Det där var ett blogginlägg som jag skulle ha lagt upp för längesedan, den dagen for jag med Jenny + många andra grabbar och raggade runt för sista gången med mig i sätet brevid. Det kommer ta en lång tid innan jag gör det igen. Men jag hoppas det bllir fler gånger.
 
Har en intervju som måste göras nu slog det mig nyss, den ska vara inne på onsdag och jag är inte säker om jag hinner intervjua någon tills dess... Stressad...!
Tur att jag får sluta tidigt idag så jag har ett försprång på 2 timmar till att förbereda mig. Blir så nervös när jag ska intervjua folk, vill inte känna mig som en jobbig reporter, jag vill vara älskad haha ;)