31 december 2014

HAPPY NEW YEAR!

mitt vardagsliv

 
Gott nytt år på er! Det här inlägget blev jävligt pampigt måste jag säga er och jag hoppas inte det blev allt för mycket ;) Men när man tänker efter så ska nyår vara liiite fööör mycket, jag menar, det sker ju bara en gång om året. Jag firar min nyårsafton med min käraste pojkvän och jag klagar verkligen inte! Vi har det super mysigt och önskar er alla en lika trevlig och rolig kväll som vi har. Over and out, vi ses nästa år!
Efter många om och men så vaknade jag upp idag. Ska nämligen förbereda källarrummet för mig och Tobias, försöka förstå mig på tv:n så att man kan koppla datorn till tv-skärmen, gå till biblioteket främst för att få frisk luft och för att låna mig en bok om fjärilar. Det kanske inte låter ut som mycket men ska hinna göra allt före Tobias kommer hit för då blir all fokus på han. 
 
Många av oss vill ha en tattuering, många av oss gör aldrig en tattuering. Jag vill vara en av dem som går till tattueraren och får tattueringen gjord istället för att bara säga att jag vill ha en. Min första tatuering ska vara liten men välgjord. Den ska vara perfekt.