Jag har varit uppe till klockan ett inatt och pluggat kemi, det var värt det. Tyckte att jag kunde det mesta och jag är faktiskt grymt nöjd över min insats. 
Känner att jag har gjort mitt nu efter att provet blev skrivet så jag har tagit lov en dag för tidigt. Visst ska jag till skolan imorgon men de läxor jag har att göra får vänta, ska bara ta det lugnt och drömma om sommaren. Lyssna på 2013 sommarlista och fortsätta min ständiga jakt efter nya bikinis för att hitta den ultimata.
Har ett kemi prov imorgon som jag absolut vill få bra betyg på men ändå så tränar jag inte. Jag vill bara inte öppna boken, stället jag försöker hitta anledningar som får mig att stanna kvar på facebook. Det funkar inte så bra, facebook är dött. Nej nu måste jag ta tag i provet och göra det jag borde göra, det kommer bli en lång kväll.
 
Har suttit i snart två timmar och pluggat kemi. Mitt i pluggandet tittade jag upp mot min anslagstavla där jag plötsligt märkte något som inte brukade hänga där. Den gav mig ny energi och jag kände mig väldigt rörd.