Är så glad över att jag äntligen har fått min utväxt blekt! Min lillasyster gjorde det igår på mig, hon hade inget val. Med tidspress och en storasyster som hela tiden tjatade på henne över att hon inte fick bleka på det som redan var blekt så kan det inte ha varit lätt för henne. Men det gick bra, jag delade håret i delar och hon penslade på. 
Tycker att det är lite som en ryskrolette då jag bleker mitt hår, finns alltid en chans att det kan gå helt fel, att det blir orange eller att det går av. När jag hade sköljt bort blekningsmedlet såg det hemskt ut. Min blekta utväxt hade en orange färg men jag gjorde en liten egengjord blandning och hade den över natten. På morgonen tvättade jag bort den och det kunde inte ha blivit bättre tycker jag själv.
Förebild:
Slutresultat:
Dock ser man en rand men det kommer jag att fixa ;)

29 januari 2014

Hal is

mitt vardagsliv

Vi är mitt i en vecka och jag är smått orolig. Det är onsdag, hemläxorna måste börja rulla tillbaka till skolan vid det här laget men jag orkar inte just nu så jag återkommer till dem när jag har mer lust och ork. Har precis avslutat ett träningspass som gick ändå helt okej men det känns ändå inte som om jag ger allt jag har. Jag behöver någon som står och vakar över mig medans jag tränar. Annars fuskar jag lätt.