Söndag kväll och jag myser i min nybäddade säng. Det har regnat hela dagen idag och jag tog tillfället i akt genom att storstäda mitt rum. Som vanligt så behövdes det verkligen och lika skönt är det varje gång då man har fått gjort bort det. Efteråt körde syrran och jag till affären för att unna oss med mat då vi hade varit så duktiga. För mig blev det en supergod (inte så snygg) räkmacka och en glass som jag nyss har ätit upp. Det går att gå runt förbudet angående godis;)
 
Jag är tillbaka till min källare här i Överkailx efter en lång natt i Piteå.
PDOL har varit en upplevelse ska jag säga er, absolut inte vad jag hade väntat mig men det kommer att förbli många minnen som sent kommer att glömmas. Kan sammanfatta allt kort, vi träffade många nya ansikten och inget möte var sig den andra lik. Vi åkte både karusell och raggade mercedes (fy skäms om jag skrev fel bilmärke) långt in mot natten. 
 
När jag väl hade kommit tillbaka till Luleå var jag slut i både huvud och kropp men lycklig var jag. Känslan när jag kom in till Jennys lägenhet var överväldigande, äntligen kunde jag pusta ut och låta tröttheten ta över. Efter några timmars sömn åkte jag tillbaka med bussen till lunga men trygga Överkalix medans Jenny och Astrid stannade i Luleå.
Och nu ligger jag här, har varit och åkt båt med familjen under kvällen och nu tar jag det lugnt. Jag har en känsla av att jag kommer somna när som helst men först måste jag äta något. 
 
 
Det är +20°c utanför och klockan är inte ens 08.00. Jag fick vakna tidigt idag för att jag svettades som bara den där jag låg på soffan i tv-rummet. Det är där jag har tillbringat min natt. Håller just nu på att koka mig frukost och sen är planen att sova lite längre innan det är dags för mig att göra mig redo. 

Vi tjejer hade planerat att fara till Piteå dansar och ler idag och jag är just nu för trött för att ens kunna överväga att jag kan hålla mina ögon öppna länge till. Bäst att det här blir några super timmar där jag får i mig massor av sömn så jag får ny energi. Nu ska jag ta min korv, lägga mig i soffan och somna lite mättare i magen.