Idag har vädret varit på våran sida och det spelar ingen roll om jag har jobbat på morgonen, bara solen är  här så är jag glad. Kände att jag verkligen gjorde en liten skillnad på jobbet idag. Vi satt och fikade ute i solen och ingen sa riktigt något, tillslut fick jag nog och tog stereon som fanns inne och bar ut den till de andra. Den livade verkligen upp stämningen och alla blev mycket gladare när man hörde musiken från högtalarna.
 
Kring 17.00 for jag med Kalle.B, David och Kalle.W ut för att bada, vi skulle egentligen flyta med strömmen ner till Bränna men vi insåg snabbt att det var både för kallt och för långt så vi lekte mest i vattnet och badade bastu. Någt som var mycket roligt var att åka på flaket i kalles epa, man kände sig så lycklig och lantig på något vis. Något som var mindre kul var då vi skulle sladda på stranden, det gick inte så bra men vi löste problemet tillslut och vi lärde oss en viktig sak -gasa mer nästa gång!
Ruffsig men glad.
Idag känner jag att det kommer hända mycket, jag är på jättebra humör och jag har fått helg. Är supertaggad på att fara till Luleå idag och jag åker dit kring 6 med Jenny. I Luleå kommer vi att umgås med många nära och kära och bara ha en kul tid tillsammans. 
 
Har även köpt Jennys present som hon snart kommer få idag. Ja, det är kanske lite väl tidigt när hon fyller år i September men jag var bara tvungen att ta chansen då den fanns rakt framför mig. Nu får jag bara hoppas på att hon gillar den men jag har en stark känsla som säger mig att hon kommer göra det:)

26 juni 2014

the ryhtm of my heart

Pau

Igår var jag så himla glad, jag fnittrade mer än vad jag någonsin gjort på länge jämte med Jenny och det kändes som om jag aldrig skulle kunna sluta. Idag är det tvärtom, mitt humör är down hill och det känns som om jag aldrig kommer må bättre än såhär. Vill bara krypa ner i sängen och gömma mig från omvärlden. Tror att jag ska ligga här tills maten är klar och sen ska jag rycka upp mig för en joggingtur. Bara för att jag måste ta vara av alla de få soltimmarna som finns.