Igår gick vår plan äntligen i verk. Nästan hela vår klass samlandes på frevis camping där vi umgicks med varandra i den stekheta värmen. Vi spelade kubb, lekte omkring, åt gott, badade (första doppet för mig!) och spelade volleyboll långt in mot kvällen.
 
Vissa i klassen stannade över natten och sov i tält. Jag ångrar mig lite över att jag inte gjorde det men samtidigt är det skönt att vara tillbaka till Överkalix i min sköna säng. 
 
Det har varit en grym dag igår och det var längesen jag skrattde så mycket och så ofta som jag gjorde igår. Har både ömma armar, rösten är hes och sand i hårbotten. Jag ser det som ett tecken på att vår kväll igår blev riktigt lyckad!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ännu en helg har passerat och det är åter igen måndag. Det är inte länge kvar till sommaren nu och när sommarlovet är ett faktum har jag klarat mig igenom ett år på naturvetenskapsprogrammet. Tiden har gått fort.
 
Det har varit en händelserik helg i Överkalix, Jenny från kalix har hälsat på, trevligt folk från Luleå har också varit i Överkalix, man har träffat många andra som man aldrig förut pratat med, det har varit väpnat rån inne på Konsum, skolan har blivit vandaliserad, folk har stulit och förstört både klubbrum och en bil. Så det har ju varit en del händelser men jag själv har hållit mig ganska lugn, har mest umgåtts med vänner och bara varit. 
 
Jag känner mig otroligt seg och smått irriterad på allt och alla. Jag ska försöka att inte låta det gå ut över andra runt omkring min omgivning och hålla det för mig själv. Jävla humörsvägningar alltså. 
bilder från hon i mitten^^