30 november 2014

Ny design

kreativt

Som ni ser så har jag ändrat till en ny design och header på bloggen. Jag är sjukt nöjd med min design, stilren och super enkel att ändra till! Sen så är jag lite mindre nöjd med min header men jag kommer nog aldrig bli nöjd med den. 
Som ni kanske ser har jag också lagt till snöflingor, samt ändrat färgerna på olika ikoner för att få lite julkänsla över det hela. Snöflingorna kan ni hitta hos www.epicfaiil.se

30 november 2014

klick klick

hår/smink/kläder

Klickade hem mig en ny tröja och nya träningsbyxor. Väldigt bra att passa på när det är Black friday! Eller rättare sagt black weekend om vi går efter nelly.com motto. Tröjan blir perfekt till jul och byxorna kommer komma väl till hands när jag får igång mitt räningskort som tjorvar.
 
Det har varit två riktigt stressande dagar. Igår fylldes dagen av ett tungt matteprov, knäckbak i flera timmar och sedan gick jag till stan för att därefter ta bussen ut mot äventyr.
 
Idag har jag gått skola i 13 timmar! Det har varit öppet hus i Furuhedsskolan (skolan jag studerar i) där vi har visat folk vad vi sysslar med på dagarna, sålt bakverk och minglat runt. Det kanske låter seriöst men för det mesta har vi flamsat runt och sprungit som yra höns. Väldigt roligt men väldigt tröttsamt.
 
Kan även säga att jag äntligen har fått mina tavlor så snart kan jag börja måla! Bara jag får tag på färg...