Ibland kan jag vara så himla klumpig! När jag fixade mitt hår idag inför skolan tappade jag mitt värdefulla hårspray på marken och det började spruta hårspray över hela golvet! Jag blev helt förkrossad, mitt älskade hårspray som jag nästan inte hade använt nå blev nu tömd och jag kunde inte göra någonting åt det.
 
Jag tog upp den pysande behållaren och lät det spraya på mitt hår innan jag snabbt slängde ner den i soptunnan där den fick fortsätta att pysa medans jag började att gå till skolan. Då jag kom hem var den helt tömd. Satan.
Vilket slöseri på pengar....
Kommer lägga upp inlägg om Walesresan lite då och då när jag har ork eller lust.
 
Under andra dagen i Wales for vi till en liten by för att se en forntida riddarborg som hade en mörk historia bakom sig. Mycket intressant och tröttsamt. Efter våran visit fick vi fara till en pub där vi spenderade kvällen med våra värdar (de andra eleverna från Wales). Vi åt god middag med en utsökt cheesekake till efterrätt. Påväg tillbaka fick jag, Jenny och Sofi åka med Jaxom (min och Jennys värd) och hans pappa. Jag gjorde ett bra första intryck genom att skämma ut mig totalt, grattis Pau, det var ju lyckat...
 
 
 
 
 
 
Det är hårt att var fyllechaffis när man kör en epa. Blev nyss uppringd av min äldre syster som ville ha hämtning hem från krogen. Jag som hade lovat det tidigare under kvällen klädde på mig snabbt och satte mig framför ratten totalt nyvaken. Väl framme utanför krogen ser jag henne med en grupp av människor, det jag inte visste var att delar av folket som stod där ute skulle med. Vi lyckades tränga in fem fullvuxna personer in i min epa plus lilla jag som sedan skulle köra hem. Det gick men med nöd och näppe, ena tjejen fick hänga halvt ut genom fönstret. 
 
Jag fick verkligen anstränga mig för att kunna styra och köra men tillslut var vi framme och när jag hade hjälpt alla att stiga ut ur epan gick vi in till oss. De onyktra sprang snabbt ner för trapporna till källaren där de nu fortsätter sin efterfest. Jag blev också bjuden dit ner men att börja dricka alkohol klockan halv två på natten känns inte så lockande för mig.
Tänka sig att det ryms sex pers här om inte mer.