Den här dagen har varit både upp och ner. Vi har fått veta resultatet på våra kemiprov och jag fick godkänt! Det var på håret men jag är lycklig, jag hade inte klarat av ett till F. 
 
Har hunnit träna TC energy med Malin vilket var roligt att få pröva på! Efteråt kände jag mig full av energi så jag tog mig även en liten springtur runt stan. Applåder till mig!
 
Imorgon blir det volleyboll turnering och jag är sjukt taggad! Våran klass valde ninja tema så tanken är att vi alla ska se ut som svarta prickar på volleyboll planen. Efter allt spelande tar jag en långhelg för det är ju valborgsmässoafton! Har inga som helst planer och det oroar mig lite men vi får så vart jag hamnar tillslut.
 
Har lekt lite med lillasyrrans HTC där man kan byta ansikte med andra bilder. Tycker att det är både roande och ett jätte bra sätt att få ett litet hum om man vill veta vilka hårfärger man skulle passa i! Visst, bilderna blir lite skeva och roliga men dom är väldigt bra riktlinjer. Kan erkänna att jag börjar bli less min blonda hårfärg med tio centimeter utväxt. Skulle vara kul att testa lila hårfärg...  
        
 
Idag fick jag äntligen prova mina nya skor som jag beställde från Nelly.com! Dom passade fint och var riktigt fina. Nu kommer jag ha snygga fötter till i sommar. När jag hade kommit hem till Överkalix från veckans sista skoldag i Kalix sprang jag som ett litet barn upp för trappan till min kartong där mina skor låg. Jag prövade dom genast och gick omkring med dom i ett tag. Dom var suveräna! Inte svåra att gå i och satt hyfsat bra kring fötterna. Jag älskar verkligen att beställa hem från internet, det är som att få presenter, fast mycket bättre!