27 augusti 2015

8 trappor upp

mitt vardagsliv

Pust! Har lämnat mitt första last med möbler i förrådet som ligger på fjärde våningen i hyreshuset. Under förrådet, på tredje våningen, ligger min blivande lägenhet. Som jag längtar tills jag får flytta in! Få mitt lilla egna krypin igen, troligtvis kunna fokusera på träningen igen och bara leva livet i Kalix med alla goa vänner. 
 
Nä det här kommer bli skit kul och jag är taggad till max! 
Mitt sommarlov, inte mitt bästa sommarlov men jag är långt ifrån besviken. Vädret har inte levererat under största delen av lovet men det har inte gjort mig mycket eftersom att jag har jobbat näst intill hela sommaren. På mitt arbete har jag lärt mig mycket, jag har lärt mig att tillaga maträtter, servera och ta emot kunder. Har helt enkelt fått en inblick i servicebranschen! Medarbetarna har varit fantastiska att jobba med måste jag säga. Om jag inte har sagt det tidigare så har jag jobbat på Jockfalls camping och servering.
 
Men nu tror ni säkert att jag bara har jobbat men så är det inte, har haft ca 3 veckor sommarlov innan skolan startade igen och under denna tid har vädret varit strålande. Bra timing måste jag säga! Under dessa tre veckor har jag fixat fest med min stora syster uppe vid några klippor. En härlig kväll. 
 
Dessutom har jag plockat blåbär, solat, badat (!), umngåtts med vänner, shoppat lite, stressat över lägenheten som jag troligtvis kommer att flytta in i mellan 16-22 september! Fick en otroligt stor etta enligt mig (44 kvm) mitt i centrum. Perfekt placering!
Är det bara jag som längtar till hösten? Tycker att hösten är den mysigaste årstiden. Har förberett mig inför kylan med ett par lårhöga skor (stora bilden i collaget) för ca 480 kr. Orginalpriset pris var 724kr men nedsänkt till 526 + att jag fick rabatt för att jag är studerande. Har även en kappa som är påväg hem till mig från hm.se. 399kr (Den andra stora bilden i collaget), billigare kappor får man leta efter! Nu saknas bara mössan och halsduken så är min höst outfit komplett.