26 december 2015

Jullov

mitt vardagsliv

Förkyldning + jul + bo hos sina föräldrar = ingenting att göra och omringad av massa mat. Yes, ni förstår mitt problem. Kan inte träna eller anstränga mig i allmänhet så jag går och äter av julens godsaker som aldrig tycks ta slut. Något som inte heller tar slut är mitt behov av att vilja äta... Även fast jag mår illa! Mat har blivit en del av min hobby. Inte alls bra.
 
Jag längtar tills jag kan åka tillbaka till min lägenhet där det inte finns mer mat än vad jag behöver för att leva ett sunt liv. Längtar tills jag kan börja träna igen, mycket jobb kvarstår för att få kroppen till den form jag vill ha, speciellt nu efter jul. 
Med ett allt för enkelt klick beställde jag hem två bikinis från rean på nelly.com! Kanske inte det vanligaste folk beställer hem i slutet av December men jag är en av dem som gillar att vara i tid och att inskaffa mig nya badkläder inför studentresan är inte ett undantag! Åh vad jag ser fram emot resan! Tanken av studentresan ger mig fjärilar i magen!  
 
 Leopardmönstrade kostade 93kr & blå/vita spets kostade 208kr
Ligger med ett tungt huvud och svullen hals i sängen medan jag funderar på om jag ska sova eller hålla mig vaken en stund till, bara för att. Jullovet går fort, det är snart den 24:de december och jag har fortfarande inte slagit in julklapparna än. Inte heller har jag städat mitt rum.
 
Samtidigt går tiden långsamt, det är väldigt svårt att stå emot alla sötsaker när man bor hos sina föräldrar, varje kväll är en kamp haha. Men jag krigar på.
 
Denna dag har spenderats mestadels med Emma, vi har gjort en riktigt god sallad, tvättat bilen tillsammans och besökt gymmet en sväng. skönt att ha fått sig lite träning innan denna förkyldning som jag troligtvis bär på, slår ut i full blom.