Är mitt uppe i mitt packande inför roadtripen till Åre. Nästan allt är klart, maten är fixad, kläderna är packade och jag tror att jag har fått med allt jag behöver. Hoppas bara att jag inte har packat för mycket nu...
 
Imorgon tar jag bussen som åker 13:25 till Luleå från Kalix och möter upp Ida och Nicklas. Sen börjar vår resa till Piteå där vi hämtar upp Christoffer, därefter bär det av mot Åre! Jag taggar till tusen men innan dess måste jag träna till en redovisning som är imorgon. Jag har en lång natt framför mig.

23 februari 2015

Vardagslyx

mitt vardagsliv

En dag som denna kräver lite vardagslyx. Bjöd Tobias på köttfärsbiffar med ost inlindade i bacon tillsammans med potatismos. Det smakade hur gott som helst och lite mys tillsammans med Tobias efteråt fick min dag att bli perfekt. Det blev över några köttfärsbiffar som jag ska spara och sedan ta med till Åre.
 
Jajomen ni hörde rätt, jag sticker till Åre på torsdag! Det blir troligen jag, Ida, Christoffer och nicklas som kör en liten road trip från Luleå till Åre för att åka Snowboard på de stora backarna. Jag är väldigt taggad inför resan och räknar ner dagarna som sakta kryper fram.
 
Det sägs att tjejer gillar shopping på stan och drar gladeligen med sina pojkvänner till varannan affär för att testa en hel bunt kläder. Jag vet inte om det stämmer för er men det inte är min grej, att shoppa på stan är inte min grej. Jag var i Luleå igår med min familj och jag fick mig inhandlat lite nya underkläder och täckbyxor. Att få hem nya underkläder var en lättnad, mina trosor har sakta men säkert börja försvinna en efter en. Försökte även hitta mig ett par vinterskor men det gick inte, ingenting föll i min smak. 
 
Att gå en shoppingrunda runt stan är för de mesta väldigt deprimerande och tråkigt för mig. Plötsligt, verkar alla kläder jävligt fula och det blinkar överkonsumtion framför mina ögon för varje gång som jag går förbi en butik. Egentligen stämmer det inte, långt ifrån alla kläder är stillösa men när man har vissheten om att många andra tjejer kan gå omkring med exakt samma kläder blir allt väldigt avtändande för mig. Jag vill känna mig unik när jag bär mina kläder, jag vill inte ha samma kläder som någon annan. 
 
Att man blir trött i benen är ännu en orsak till varför jag inte gillar shopping. Jag föredrar shopping genom internet. Mer valmöjlighet och att man kan i lugn och ro bestämma sig för vilka kläder man vill beställa utan att behöva dra av och på massa plagg är någonting jag värderar högt. Dock ska jag säga en sak med shopping! Det är ett bra sätt att umgås med folk. Det är ett stort plus!