Exakt Såhär känner jag mig just nu. Skillnaden är bara den att jag BOR med min farmor just nu medans jag arbetar, så jag känner mig som en äkta, rund kanelbulle. Kontrollera sig från allt fika som hon och jobbet bjuder på är svårt. Idag till exempel, hade min farmor bakat en toskakaka enbart ämnat till mig. En hel tårta! Och jag som sällan kan kan kontrollera mitt sötsug... Halva kakan är redan borta.
 
Tur att jag (förhoppningsvis) flyttar till en egen lägenhet om cirka en månad. Då kan jag äntligen ta tag i min träning och kost som har spårat totalt :)
För det första så har jag aldrig mått så dåligt i hela mitt liv. Det tog så jävla ont inuti mig själv, jag åt inte, jag gjorde nästan ingenting annat än grät och tänkte på hur mycket jag hade sårat och förstört. Det tog så ont och jag kunde inte få det att sluta, jag ville ta en kniv och skära mig i handlederna och i halsen för att ersätta smärtan som brann innuti mig. Jag tog aldrig någon kniv men jag kunde sitta intryckt i ett hörn och klösa mig på halsen och armarna tills jag blev tokig, bytte ställning samtidigt som jag grät. Jag gjorde detta tills jag somnade. När jag sov var jag fri från smärtan, då drömde jag lyckliga drömmar om oss två. Sova var min enda tröst.  Enda tills jag vaknade igen och jag blev åter påmind av verkligheten.
 
Efter att jag hade varit otrogen var jag desperat och i panik. Jag var panikslagen över att förlora den jag älskar. I mitt huvud gick två saker på repeat, vilket monster jag är och hur jag inte skulle klara av att förlora honom. Jag försökte frenetiskt komma fram till en lösning. Försökte tänka klart, ta mig samman. "Om jag inte tar mig samman nu förlorar jag han föralltid". Jag tänkte att jag måste komma på en lösning över en situation som inte hade någon lösning. Jag kände att det var omöjligt och jag ville mer än gärna ge upp.
 
Jag förtjänar inte ens att skriva till honom, jag gör honom en tjänst om jag klipper kontakten. Han mår bättre utan mig. Jag gör endast illa folk som jag älskar. Jag är en person som sårar folk, utan mig slipper folk bli sårade.
 
Men samtidigt fanns det en annan del av mig, en starkare del inom mig som ville göra allt för den killen. Göra allting för att fixa det jag hade krossat och trampat på. Även fast det var omöjligt brann det en eld inom mig. En vilja som drev mig och sa att ingenting var omöjligt, det är aldrig försent. DU KAN INTE GE UPP sa den!
Jag ger upp allt för ofta för att jag tycker att jag gör människan en tjänst men den här gången fanns det någonting som sa åt mig att skita i den känslan. Så jag kämpade mot mina gamla instingter. Ingenting spelade någon roll längre  förutom han och hans åsikter.
 
 
Som ni märker så är det nära sommarstängt på min blogg för tillfället, ska försöka uppdatera oftare men jag lovar ingenting. Det enda som jag orkar engagera mig i är mina inlägg om otrohet. Mer hinner jag inte! Jag jobbar för fullt och jag trivs verkligen men idag har jag faktist ledigt och imorgon lika så.
 
Har hunnit vara ute på en springtur med storasyrran innan vi sedan tog cykeln in till marknaden som öppnade idag. Där har vi spatserat med skinnjackor som med tiden blev blöta när regnet sakta svepte fram.