Ja äntligen! Mina kläder har äntligen kommit från boohoo.com och det var värt väntan! Det tog näst intill 2 veckor innan de äntligen var levererade vilket inte alls uppskattades. De sa max 7 dagar... Men nu är allt glömt för jag har fått mina kläder och jag gillar dom verkligen. Allt passar och min rädsla för att kläderna skulle vara för små är nu bortblåst. Det känns som julafton... Fast mycket bättre! Jag & min syster hoppade av lycka då vi fick meddelandet om att paketet hade kommit.
Köpte ett par boyfriend jeans, en vit och otroligt skön kavaj och sist men inte minst en bodychain. Tyvärr så är min kamera på vift så det fick mobilkameran för denna gång.

30 juni 2015

Ny kategori

Otrogen

Jag har gjort mig en ny kategori här på bloggen. Den heter "Otrogen". Här kommer jag att berätta om tiden efter att jag var otrogen. Varför jag har valt att skriva om detta är för att det hjälper mig att bearbeta mina känslor och den sorg som jag ofta känner pågrund av det jag har gjort. Samtidigt vill jag att folk ska veta, ni förtjänar att veta detta.
 
Jag kommer att skriva mer inlägg om detta ämne en tid framöver. Varje vecka, ett inlägg om otrohet. 
 
Vad har jag gjort den senaste tiden kan man ju undra sig och varför är det tyst gällande bloggfronten? Svaret på frågan är att jag har jobbat de flesta dagarna och under dagarna som jag jobbar har jag ingen internetupkoppling, jag bor i skogen. Därför får datorn stanna hemma. Men det är inte bara jobb, under tiden som jag är ledig träffar jag vänner och umgås väldigt mycket med min stora syster. Idag spelade vi tillexempel tennis i det fina vädret!