28 mars 2015

Makt hos mig?

Pau åsikter

Har precis anmält mig till ett tv-program som heter Makt hos mig. Programmet går ut på att en känd politiker kommer hem till en och lever med en i 48 timmar där man diskuterar drömmar, åsikter, tankar osv.
 
Jag vet inte om anmälningsdatumet har gått ut men jag gjorde det iallafall. Skulle bli grymt spännande om man fick vara med i det! Har ingen koll på politiker, vem som tillhör vänster eller höger blocket men jag har åsikter som är viktiga och som folk borde få höra så det var därför ja anmälde mig. Nu är det inte ens säkert att jag kommer med i programmet men jag hoppas faktist. Även fast det skulle kännas lite nervöst om man plötsligt skulle bli filmad i 48h och som sedan skulle bli sänt i tv...
 
 
Klockan 16:30 anlände jag till Överkalix. Familjen bjöd på efterlängtad utemat och sällskap. Har sedan dess varit hemma och inte gjort mycket alls. Fått undan lite Svenska men har varken velat eller haft ork till att ta tag i matten eller kemin. Det får jag försöka med imorgon. 
 
Såg precis en film som jag tyckte var väldigt bra! Filmen heter Wild. Blev inspirerad till att göra en vandring jag själv men det kom så många "men det går ju inte för att..."efter den tanken. Gillar inte att dom tankarna flyger runt i skallen på mig. Det gör att jag lägger krokben för mig själv. Borde bara göra det och strunta i alla sådanna tankar som kommer efteråt. Bara gör det. Tänk inte. 
 
 
 
Jag har inte alls lust att skriva men jag vill hålla igång bloggen. Jag vill skriva så mycket men ändå inte. Allt känns för privat men det vore skönt att få skriva på samma gång, få lufta av sig, om ni förstår vad jag menar. 

Just nu är skolan en pina men samtidigt är det skönt att gå dit. Få fokusera på någonting. Men skolan gör mig även stressad just nu. Näst intill alla i min klass ligger efter i matte, jag är inräknad. Sedan har vi ett kemi prov nästa vecka och förra gången jag gjorde ett prov i kemi fick jag F. Har aldrig någonsin förut fått F men nu fick jag det. Därför gruvar jag mig över det kommande provet. Tänk om inte min kunskap räcker till? Det återstår att se. Sedan har jag även fysik som flåsar mig i nacken, det värsta ämnet enligt mig. Ett "slutprov" på det närmar sig snabbare än vad jag vill inse...
 
Så det är väll en av de många saker som plågar mig just nu. Bäst att ta tag i ett av dem.