30 november 2015

Är det dags?

Pau mitt vardagsliv

Vilka humörsvägningar jag har haft! Trallade glatt till gymmet och därefter tillbaka till lägenheten. Mitt i allt fick jag ont i magen och blev nedstämd. Va fan? Antingen är det dags för månadens mens eller så är jag sinnesrubbad. Nämnde jag att jag precis satt och storgrät åt en video på youtube? Nu känner jag mig lugn och uttömd på känslor. Mina känslor lever visst sitt egna liv idag. Här är videon jag satt och storgrät till. En riktig tankeställare. 
 

29 november 2015

Ge mig knogen

mitt vardagsliv

Denna helg har bestått mestadels av mys och mat med familjen men har även hunnit med lite annat. Igår tackade jag glatt ja till att vara chaufför som jag sedan fick ångra en smula på tillbaka vägen då vägbanan var lika hal som en isbana. Tur nog så kom vi oss hem tillslut. Klockan var bara halv 7 på morgonen när jag steg in genom ytterdörren. Nu i efterhand är jag grymt trött och det hjälper inte att jag ska vakna före 6 imorgon.
När jag kom till mina föräldrars bostad i fredags var det som att komma till en annan värld. Julpyntet var uppsatt och julmusik spelades från den gamla CD-spelaren. Själv kommer jag knappast julpynta i min lägenhet.