Under helgen har min syster blivit firad hemma hos mig i min lägenhet. 20år! Jag kan inte fatta det, känns som om jag nyss var 15 år och önskade att min syster kunde vara äldre så hon hade kunnat köpa ut cider åt mig från systembolaget! Hips vips och nu är hon 20 år, tyvärr nog mogen att förstå att köpa ut är olagligt.
 
Det var riktigt kul att umgås med min systers kompisar och mina kompisar samtidigt. Alla gäster (inklusive jag) blev dessutom överraskade av en sexleksaksförsäljare som kom på besök och visade upp hur många produkter som helst för aktiviteter i sovrummet. Jag blev chockad över hur mycket jag verkligen ville köpa. 
 
Kvällen avslutades med ett långt besök på korgen med mycket dans och skrän. Jag som inte orkar hålla igång lika länge som de flesta andra for hem lite tidigare från krogen. Synen jag mötte när jag kom in genom ytterdörren till lägenheten var inte trevlig. Flaskor, chips och papper överallt. En syn jag helst inte vill möta igen men vad förväntade jag mig egentligen? Skönt var det när jag fick sova efter att jag duktigt nog städade undan det mesta av röran.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress