Vem ska jag gå balen med? Det är en bra fråga och jag har själv inget svar för jag vet faktist inte. Jag har ingen aning om vem jag ska gå med! Då kan man ju undra varför jag ens har beställt en balklänning när jag inte har någon att gå med och om jag inte är lite nervös över detta?
 
Svaret är både ja och nej. Visst är jag lite nervös men samtidigt känner jag att jag kommer hitta någon som jag vill gå med och som vill gå med mig. Skulle aldrig skippa balen pågrund av att den jag vill gå med allra mest inte skulle vilja gå med mig. Varför skulle jag gå miste en bal pågrund av någon annan? Om jag vill göra någonting så ska jag kunna göra det även om folk inte vill göra det med mig så ska det inte hindra mig från att uppleva någonting som jag länge drömt om. 

Om ingen kille i min ålder vill gå med mig går jag gärna med min pappa. Jag älskar min pappa och att gå balen med honom skulle vara ganska kul! Det är inte många som skulle tänka sig tanken att gå balen med sin förälder men jag är inte en av dem. Min pappa och jag har en sådan relation som gör det möjligt för honom att kunna gå balen med mig utan att jag skulle skämmas, vara obekväm eller ogilla det. Han ställer upp för mig alla dagar i veckan, 24 timmar om dygnet och jag älskar honom ♥
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress