Nu har jag varit en sväg förbi hos min familj och då fick jag även testa på att sminka mig litegrann inför halloween. Resultatet blev över förväntningarna! Gjorde bara en snabb test på hur mitt smink skulle sitta och det var långt ifrån färdigt när jag kände att jag inte orkade mer. Men bra blev det! Nu är jag redo för halloween påriktigt. 
 
 
Hur jag längtar till halloween, är äntligen 18! Detta betyder att jag äntligen kan fara till farmen, ett ställe i Boden där norrbottens största halloween fest hålls. På scen kommer inte mindre än Vigiland och the singing DJ var på plats! Hur jag ska shota och göra squats när de uppträder.  Min beställning från partykungen har kommit, dock till mina föräldrar. Skall troligtvis besöka dem till helgen så då får jag prova på sminket som jag beställde. Ska nämligen sminka mig likt en sugar skull.
 
 

19 oktober 2015

Ångersrätten

student 2016

Nu har jag ångrat mig igen angående min studentmössa. Kommer att skära ner på kostnaderna ytterligare så nu har priset hamnat på 425 kr! Varför jag gör detta är för att jag blir så blind när det gäller priset. Om en klänning hade kostat 700kr hade jag tvekat men för några dagar sedan tvekade jag inte på att köpa en studentmössa för 700kr! Sjukt konstigt men nu har jag kommit till insikt... Tur att ångerrätten finns! 
Såhär ser min studentmössa ut nu, framsidan är densamma men det står ingenting på baksidan.