17 augusti 2016

My hometown

Pau

Det var längesen sist men som jag har saknat att få skriva. Jag har inte tagit mig tid helt enkelt, jag har inte känt behovet. 

Mitt glada humör som jag hade under sommaren verkar ha blåst bort med höstens kalla vindar. Kanske har jag varit munter alltför länge och måste få känna mig lite sämre innan jag åter igen ska må bra? 
 
En flytt närmar sig. Jag ska börja studera till civilekonom i Umeå och till skillnad från för bara två månader sedan, då jag inte kunde bärga mig (jag var näst intill hysterisk) så känner jag mig just nu, skrämmande likgiltig inför allt detta som komma skall. Korridorboende, nollningen, de nya människorna, utmaningarna som skolan kommer att erbjuda. Jag känner ingenting.
 
Kanske var det just därför jag var så lyrisk för två månader sen, jag hade precis tagit studenten, jag hade fortfarande kvar flytet/rutinerna från skolan, vilket gjorde att jag kände mig nästan panikslagen. Jag ville inte tappa det! Jag ville börja studera på en gång! Nu har jag tappat rutinerna, fan också. Nu måste jag börja om.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress