Igår besökte jag tandregleringen och därför tog jag ledigt från skolan. Det blev även en del shopping och god mat med mamsi som var med mig. 
 
Detta fick jag med mig hem, en body från ginatricot (49kr) och en scarf från JC (39kr). Billigt och bra!
 

24 februari 2016

Gröt till middag

Träning mat

Tänkte publisera ett väldigt deprimerande inlägg men innan jag gjorde det tvingade jag mig själv till gymmet (var inte alls taggad). Körde igenom alla övningar som stod på listan och efter det mådde jag så mycket bättre! När ska jag lära mig att träning är bra för mig och får mig att må bra? 
 
Har precis ätit middag som bestod av gröt (!?) WTF. Brukar aldrig vilja äta gröt till middag eller lunch men idag var jag plötsligt sugen på gröt så gröt fick det bli. Kanske beror det på att jag bara åt ett äpple till frukost...

23 februari 2016

Up and go

Träning

Auotch, vilken träningsvärk jag har i benen! Efter ett uppehåll på 2 veckor tyckte jag att det var dags att försöka gå till gymmet igen så jag körde ett benpass igår och det känns verkligen idag. Är stel som en pinne och trappor är riktigt hemska att gå i men jag älskar träningsvärk så det är fine for me.
 
Jag hoppas att jag kommer finna motivationen till att träna som förut och önskar att jag hade råd att börja träna i gruppträningar där man lätt blir motiverad av andra men tyvärr så måste pengarna sparas till studentresan.
Jag är kung på att ha olika sockor ^^