När jag brukar gå in på toaletten i lägenheten får jag ibland för mig konstiga saker. En gång när jag stod där inne ville jag plötsligt färga mitt hår lila, så jag gjorde det. Bara sådär. Idag hände samma sak. Jag gick in i toaletten och kom ut med ett nytt hål i örat.
 
Saken är den att när jag är påväg dit så tänker jag inte att "nu ska jag färg mitt hår" eller "nu vill jag pierca mitt öra" utan när jag väl står där inne och tittar mig i spegeln kan jag plötsligt få för mig att det skulle vara kul att till exempel göra hål i örat och sen så gör jag det, utan vidare eftertanke.
 
Mitt nya hål kan ni se ovanför töjningen.
Helene

va fint! ^^

Svar: tack! :)
Pau

Anna

Blev snyggt!
MEN; hur gör du? Jag testade detta för många år sedan, ett mirakel att jag inte förstörde något vid örat. :) Är så himla sugen på att ta ett till, om jag vågar göra det själv- tips

Svar: Hur jag gjorde... Bra fråga, tog en tjockare/vass synål, spritade den och händerna, siktade och började trycka nålen igenom huden. Hoppades på det bästa och hade i åtanke att inte få hålet för nära kanten eller själva ingången till örat. :)Tips då... Bästa är ju att fara till en piercare och göra det. Men om du ska göra det själv så var bestämd och tänk inte på vad som kan hända om det blir fel. Använd koksaltlösning istället för sprit och torka rent smycket (helst läkaröronhänge), händer och örat. Markera även gärna med penna var du vill ha hålet. Sista tipset jag kan ge är att ha två fingrar bakom örat med ett mellanrum. När du trycker igenom nålen ska nålen komma ut mitt emellan dem.

Rekommenderar att bara pierca öronloberna eller vid dem :)
Pau

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress