Gick jag ner i vikt när jag fastade? Ja det gjorde jag.
 
När jag började fasta vägde jag 54,5kg och när jag avslutade fastan vägde jag 51,6kg. Sammanlagt gick jag ned 2,9kg på fem dagar. Det låter ju bra för er som vill gå ner i vikt? Men det är långt ifrån den rätta lösningen om ni frågar mig.
 
Det viktiga är inte om man går ner 3kg på fem dagar. Det som spelar roll är vad man gör efter de fem dagarna. Vill ni veta vad jag gjorde? Jag började ösa i mig mat, bokstavligt talat. Jag har ätit, i stort sett allt som jag fått tag på tills jag velat spy och det ironiska är att jag ändå velat ha MER. Suget för mat och sötsaker avtog inte även fast jag ville trycka fingrarna i halsen för att illamåendet skulle försvinna. Det är inte hälsosamt att äta ett halvt brödpaket tillsammans med en fruktsallad och en sats chokladbollssmet på en och samma gång och ändå vilja ha mer. 
 
Det har gått tre dagar, troligen har jag gått upp alla de kilon som jag gått ned. Det gör inte mig mycket för jag var inte ute efter att gå ner i vikt när jag gjorde detta. Jag ville stoppa mitt sötsug men som jag märker så funkade det inte för mig.
 
Den här fastan förstörde troligen mer än vad den gjorde nytta. När fastan var avslutad hade jag ingenting att sträva efter. Jag var bara glad för att den var över. Det var troligen därför jag tappade kontrollen men nu känner jag att jag börjar hitta tillbaka igen.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress