Har gått med på att påbörja en fastekur tillsammans med en kompis och den börjar idag. Den går ut på att man ska "fasta" i fem dagar och under dessa dagar följer man ett strikt schema där man bara får dricka te, buljong och juice. Låter ju helsjukt i mina öron!

Den riktiga fastan börjar på lördag men för mig börjar den idag, två dagar före fastan ska man halvera sitt dagliga intag av mat som helt utesluter kött och bröd och skall domineras av fil och frukt. Klockan är 09:03 och jag har klarat mig än så länge från tårta och choklad som finns på bordet. Jag är hungrig men nöjer mig med en kopp grönt te för tillfället.
Den här fem dagars fastan kommer att bli en riktig utmaning att genomföra och redan nu frågar jag mig själv varför jag gick med på denna idé! Men samtidigt ser jag fram emot att fortsätta, det kommer bli kul att pröva på någonting nytt. Jag är en person som gillar att göra experiment på mig själv och är inte den som backar ur i första hand när jag blir utmanad.
 
 
 
Sara Lovisa

Jag vill ju inte vara elak eller så, men min syster mådde rent av skit när hon försökte köra på samma detox och ingen mår bra av att svält. Vill bara upplysa, så ni inte tror för mycket :*

http://www.tv4.se/nyhetsmorgon/artiklar/det-h%C3%A4r-%C3%A4r-bedr%C3%A4geri-54c4dffffca38f25ba0008b4

Svar: Jag förstår dig helt och hållet! :) kommer troligen också må skit för jag håller med om att det inte är bra att svälta sig.
Pau

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress