Idag gjorde jag en prioritering, skippade föreläsningen och for på misstagens mästare med en klasskamrat där vi fick lyssna på olika entreprenörer som lyckats och blivit framgångsrika. De höll inspirerande tal om de misstag och felsteg de gjort på vägen men även, hur de utvecklats och gått vidare. 
 
Allt detta hölls av företagarna och jag känner verkligen att jag gjorde rätt val som proriterade detta event framför skolan. Jag påstår inte att jag tycker skolan är oviktig, snarare tvärtom! Men ibland uppkommer det möjligheter som kan bidra till att jag når mina drömmar snabbare. De chanserna vill jag ta tillvara på.
 
Jag har en vision, att jag en dag ska kunna skapa min egna väg till lycka och framgång. Att kunna styra över mitt öde och förverkliga de drömmar jag suktar efter. Det enda jag egentligen behöver göra är att fokusera och våga satsa!
 
Vad drömmer du om?
 
Efter hårt festande, vilket jag borde ha undvikt när jag kände på mig att jag skulle bli sjuk så har förlkyldningen nu, helt blommat ut. Jag är arg både på mig själv och på min förkyldning men får lov att acceptera situationen som jag befinner mig i. Det finns inte mycket jag kan göra nu förutom att vila och dricka mycket te samt hoppas på det bästa.
 
Tanken av att jag hamnar ännu mer i efterkälken med studierna är stressande. Otroligt stressande! Åter igen hoppas jag att jag blir frisk fort så att jag har ork till att läsa för just nu somnar jag när jag försöker sätta mig ner och ta mig an studierna.

12 september 2016

Confession time

Pau åsikter

Jag vet inte om jag någonsin känt såhär förut, inte något jag kan minnas i alla fall men nu är dagen här. 
 
Jag längtar efter någon. Jag känner att jag faktist vill kunna dela mitt liv och tankar med någon annan än mig själv och den här gången vill jag hitta något som håller i längden. Att ha en sund relation med någon annan som vill vara med mig, och jag med han.
 
Upptäcka, utvecklas och bilda nya erfarenheter tillsammans. Jag är trött på att sitta fast i relationer och känslor som endast är kortsiktiga, ohållbara och ohälsosamma. Relationer som leder till förvirring och onödiga funderingar. Funderingar som istället skulle kunna prioriteras på viktigare saker. jag värderar min tid och jag värderar min uppmärksamhet. Att lägga fokus på fel saker för mig är som att vara hjärndöd, det gör ingen nytta och det är bortkastad tid.