Vem är hon egentligen? Hur orkade hon och var fick hon all motivation ifrån? Det är frågor jag ställer mig själv när jag går igenom gamla inlägg på bloggen. Men största frågan som jag ändå ställer är: Vad var det som hände egentligen? varför tappade du glöden?
 
Innan studenten tränade jag extremt mycket. Två träningspass om dagen och mina matvanor var hur bra som helst. Elller definera bra... Jag kunde äta minimala mängder mat. Min sockerkonsumtion var mycket lägre än vad den är just nu men jag hade faktist kontroll över mig själv. Jag hade helt enkelt mer tid då än nu fast dygnets timmar är desamma nu som då.
 
Skillnaden är att kontrollen har delvis försvunnit, jag brister i motivation och är allmänt stressad hela tiden. Tittar jag tillbaka på äldre inlägg kan jag inte se spår av tvekan. Jag var beslutsam jag visste vart jag ville vilket gjorde att jag kunde sikta stadigt. Jag tror att det är just det som är problemet. Jag vet inte riktigt vad jag vill och det leder till att jag inte riktigt kan sikta mitt gevär på ett mål utan velar istället mellan flera olika.
 
Klart jag har en tanke om varför jag studerar just civilekonom men jag har ingen plan. Jag har varken tydliga delmål eller mål att följa vilket gör att jag inte känner kontroll över mig eller min situation. Någonstans på vägen mellan gymnasiet och universitet tappade jag fotfästet och slutade följa stigen. 
 
Det är fanimig dags att hitta tillbaka igen!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress