Pauliina Larsson

20 augusti 2018
Sitter i skrivande stund på jobbet. Det är lugnt och man märker att säsongen snart är över. Endast en bokad konferens är närvarande förutom jag i denna fina bygnad ute i vildmarken.
 
Det har varit tyst från mitt håll angående viktnedgången och jag ska vara ärlig med er. Jag har inte bara gått ned i vikt, jag har även gått upp i vikt. Just nu väger jag mer än någonsin tidigare. Mina försök har inte lyckats vilket är tråkigt och varför det blev så kan man fråga sig.
 
Jag har inte riktigt svaret på den frågan men en orsak kan vara tillgängligheten av skräpmat. Jag jobbar på en restaurang där maten inte är en bristvara. Dock är attityden och nyttig mat en bristvara. 
Att omringa sig men en kultur där snabbmat är normaliserat är inte bra för mig. Inte när det ger motsatt effekt på vikten. 
 
Men! Förutom mina misslyckade försök så mår jag faktist toppen. Jag känner att jag äntligen börjar bli mig själv igen. Den pigga, glada personen som jag var innan jag började universitetet, där allt gick så galet. Tänka sig att det redan har gått 1,5år... Ibland tar det tid att läka.