3 februari 2018

3 februari 2018

travel

Dagarna har åter blivit ljusare och det har även jag. Främst på huden på min kropp. Men det kommer snart att förändras. Det är inte länge kvar innan jag åker till Bali, Indonesien och därefter till Vietnam! Det är en ganska lustig historia om hur det slutade med att jag bestämde mig för att åka iväg på resande fot:
 
Jag var mitt uppe i att söka jobb som bartender när en kompis till mig (som jag inte hade träffat eller pratat med i evigheter) frågade mig om jag ville ut och resa tillsammans med henne. Jag blev stående inför ett dilemma, hade alltid drömt om att se världen men samtidigt ville jag vidare utvecklas som bartender och jag kände på mig att; Om jag inte börjar jobba nu som bartender så är chansen liten att jag kommer göra det senare. Som en våg pendlade jag mellan två framgångar, påbörja en rolig karriär eller få uppleva en del av världen. Båda skulle göra mig rik av nya livserfarenheter.  
 
Som ni vet valde jag att åka med på resan som till en början var tänkt till Indien och Nepal. Därefter ändrades den till Bali och Vietnam. Lite tråkigt att rutten förändrades men Indien står förhoppningsvis kvar när jag väl åker dit. Valde jag rätt? Ja. Livet har sin gång och jag vill ta vara på chanserna som tillåter mig att vara lite spontan. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress