Tänkte komma med en liten update om hur det går att bo i Finland. Har äntligen fått en egen bostad, en lagom stor etta i en liten stad, 13 minuter från min arbetsplats. Fick lägenheten 1 januari och en vecka senare fick jag hjälp av min far att få i ording den vilket kändes könt. Att slippa sova på en tunn madrass var en lättnad... Den är nu utbytt mot en säng, har även fått in en soffa, och kamin till tv-rummet. Allt som nu egentligen saknas är ett köksbord, stolar och kanske en damsugare. 
 
Men vad händer förutom denna detaljerade beskrivning om min lägenhet? Jag jobbar fortfarande på Oleary's som servitris och jag trivs som fisken i vattnet! Nu när jag äntligen fått stadga mig har jag börjat testa balansen på längdskidorna och även besökt badet. 
 
Kollegorna är verkligen toppen. Senast igår besökte vi baren och sjöng kareoke i några timmar. Här i Finland behöver man inte vara full för att gå till baren och sjunga. Vilket är väldigt fint och extremt kul!
 
Nej Hörni, jag trivs verkligen här. Men jag ska säga det. Jag vet inte om jag sagt det tidigare men det är verkligen människorna som är skillnaden på om det bär eller brister. Visst kan platsen man bor på vara underbar, det är en viktig faktor och att vädret är passande för en själv kan spela roll det med men i slutändan är det ändå människorna som får en att stanna.